Alkar u Velikoj Gorici, trener Sesar poručuje kako su favoriti na domaćem parketu

Košarkaši Gorice u drugom kolu HT Premijer lige traže nove bodove na domaćem parketu protiv Alkara iz Sinja
DSC_8742

U drugom kolu HT Premijer lige Gorica se sastaje s ekipom Alkara iz Sinja. Poslije pobjede na Baldekinu protiv Šibenke Goričani će nastojati pobjedom potvrditi vrijedne gostujuće bodove.

Ako je postojala bojazan da je odlaskom nekolicine igrača Gorica slabija nego prošle sezone prva utakmica otklonila je sve sumnje. Sesarov stroj i dalje prikazuje atraktivnu i prepoznatljivu košarku, a novopridošli igrači brzo su se uklopili u sustav.

-Alkar stiže s novim trenerom i dosta izmijenjenim rosterom u odnosu na prošle sezone. Mi imamo neki svoj ritam, gdje nas čekaju tri utakmice u sljedećih tjedan dana. Moramo to odraditi na pravi način i pripremamo se za svaku utakmicu jednako. Na domaćem parketu smo favoriti, međutim moramo to pokazati svojim stavom i postavljanjem pred samu utakmicu- najavio je utakmicu trener Josip Sesar.

Utakmica se igra u subotu 25. rujna s početkom u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani. Zbog tehničkih uvjeta vezanih uz epidemiološke odredbe za prve dvije domaće utakmice sezone KK Gorica – 25.9. prvu domaću utakmicu HT-Premijer lige i 28.9. prvu domaću utakmicu Alpe Adria Kupa, neće biti slobodne prodaje ulaznica, a broj posjetitelja u dvorani bit će strogo ograničen.

-Zahvaljujemo na razumijevanju. Čim se stvore tehnički uvjeti za veći broj gledatelja i potpuno poštivanje propisanih sigurnosnih i epidemioloških mjera, bit će otvorena i slobodna prodaja ulaznica za buduće utakmice. Utakmice HT-Premijer lige mogu se pratiti putem HKS TV-a- poručili su iz kluba.

Grad
Hrvatska
Izbor urednika
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija