Novosti Sport Događanja

Na pješaka u Bukevju naletio pijani vozač i teško ga ozlijedio

03.10.2021. / Maja Peranić

U pijanom stanju 30-godišnjak je sinoć vozio kroz Bukevje k tome i neprilagođenom brzinom uvjetima na cesti. Tom prilikom naletio je na 28-godišnjeg pješaka teško ga ozlijedivši. Nakon nesreće, koja se dogodila 20 minuta iza ponoći, vozač nije pružio pomoć ozlijeđenom već se udaljio s mjesta nesreće.

-Danas, 3. listopada oko 00.20 sati 30-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,15 g/kg upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka južnom kolničkom trakom kroz mjesto Bukevje u smjeru jugoistoka. Dolaskom do raskrižja sa prilaznim kolnikom u razini kućnog broja 91, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama, stanju ceste i atmosferskim prilikama te je vozilom naletio  na  28-godišnjeg pješaka koji se kretao uz desni rub kolnika. Od siline udarca pješak je pao na kolnik, dok se je 30-godišnjak s vozilom udaljio s mjesta nesreće a da nije pružio pomoć osobi ozlijeđenoj u nesreći-izvijestila je PU zagrebačka.

Vozač je ubrzo po policijskim službenicima pronađen i priveden u službene prostorije, dok je liječnička pomoć 28-godišnjaku pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, stoji u policijskom priopćenju.

Podijeli