Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Jasmin (40) nikada nije živio sa ženom, a Ana traži novu ljubav nakon raspada braka koji je trajao 40 godina

Foto: RTL
1/3
05.10.2021.
u 10:46

Kristina Belčić je 28-godišnja vozačica taksija iz Velike Gorice, Ana Barjaktarević ima 59 godina i živi u Kaliforniji, a Jasmin Čaušević ima 40 godina i dolazi iz Gračanice u Bosni i Hercegovini. no živi u Hrvatskoj, gdje radi kao ugostitelj.

Jasmin Čaušević ima 40 godina i dolazi iz Gračanice u Bosni i Hercegovini, no živi u Hrvatskoj, gdje radi kao ugostitelj. Nikad nije živio sa ženom, ali priznaje kako je sad spreman za taj izazov pa se zato odlučio na sudjelovanje u showu 'Brak na prvu'.

Jasmin je počeo voditi restoran kad je imao samo 18 godina, a sad je vlasnik kafića u Makarskoj. Kako ističe, zbog svog poslovnog uspjeha volio bi pronaći uspješnu ženu, a ne neku starletu koja će se 'zaletjeti' u biznismena. Za sebe kaže da je romantičan i da nije igrač.

Dobro zna što želi i vrlo je društvena osoba koja voli biti okružena prijateljima.

Ne voli sukobe, a kad bi imao partnericu koja se voli svađati i zanovijetati - jednostavno bi to ignorirao. Izgled partnerice mu je važan, ali i godine buduće supruge jer bi volio mlađu ženu s kojom može osnovati obitelj. Smatra kako su žene zrelije od muškaraca, ali vjeruje kako se i on može uozbiljiti ako se stvarno dogodi ljubav u eksperimentu. Nikada nije živio sa ženom i misli da je spreman na taj izazov.

Ana Barjaktarević ima 59 godina i živi u Kaliforniji, gdje radi kao menadžerica. Kaže kako je u prijašnjem braku ona bila ta koja nosi hlače, a sada želi nositi haljinu!

Ana je rođena u malom slavonskom selu Sikirevci, s 15 godina preselila je u Zagreb, gdje se i udala, a potom je s tadašnjim suprugom i kćeri otišla u SAD i već 23 godine živi u Kaliforniji. U braku je bila 40 godina, veza se raspala jer ju je suprug prestao doživljavati kao ženu. Zato priznaje da je gladna ljubavi i da joj treba ljudskog dodira.

Sama je već pet godina, ali ističe da je još puna života i želi partnera s kojim će moći putovati i uživati u životu. Za sebe kaže da je vrijedna i želi da njezin partner bude isti, kontakt očima jako joj je važan, a i taktilna je osoba koje se voli grliti i maziti. Od budućeg supruga očekuje da bude iskren, odan, zgodan i nježan. Iako bi voljela nastaviti živjeti u SAD-u, spremna je zbog ljubavi preseliti se u Hrvatsku, a ima i plan za mirovinu - ljeti živjeti u Hrvatskoj, a zimi u Kaliforniji. Veliki je obožavatelj emisije 'Braka na prvu' i smatra kako je ovaj eksperiment prava avantura za nju.

Kristina Belčić je 28-godišnja vozačica taksija iz Velike Gorice koja je zbog dviju propalih veza potpuno razočarana u ljubav. No velika je obožavateljica showa 'Brak na prvu' te nije dvojila ni trena kad je vidjela prijave za drugu sezonu.
Kristina je rođena u Njemačkoj, a u Hrvatsku je došla sa šest godina. Njezina je baka bila prva vozačica taksija u Hrvatskoj pa je zato odlučila nastaviti baviti se tim obiteljskim poslom. Vrlo je vedra, pozitivna i pažljiva osoba koja je zbog loše sreće u vezama sa samo 28 godina izgubila želju i volju za ljubavi.

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije