Novosti Sport Događanja

Buševčani pozivaju na svoju prepoznatljivu kestenijadu i utrku traktor kosilica: Druženje uz humanitarnu notu!

06.10.2021. / Petar Brnada

Buševčani se marljivo pripremaju za jedan od najaktivnijih dana u njihovom kalendaru. U organizaciji Udruge Moj Buševec 9. listopada održat će se 8. Buševska kestenijada, ali i 3. Tur Challenge kao i promocija novog Turopoljskog starinskog kolendara za 2022 .godinu.

Utrka traktor kosilica startat će u 16 sati, no sat vremena ranije odvozit će se kvalifikacije. Prijave za utrku zaprimaju se na info@moj-busevec.hr ili na broj mobitela 091 534 7175 te na dan utrke na Trgu Seljačke sloge uz kotizaciju od 30 kuna. Što se tiče kestenijade, održat će se s početkom u 15 sati.

U sklopu humanitarnog projekta Buševca "Petrinja Glina Sisak Buševec je uz Vas" donacijom pekare Cipov "Turopoljski štrukli cipov by Ivana" udruga Moj Buševec sav prihod donirat će u humanitarni projekt za obnovu kuće obitelji Salamun iz mjesta Strašnik, otkrivaju iz Udruge.

Ove jeseni u Buševcu vas očekuje još jedan novitet. U sklopu 8. Buševske kestenijade i 3. Tur Challenge 9. listopada u Buševcu obilježit će prvo okupljanje Oldtimer kluba Turopolje koji je osnovan 15. rujna ove godine.

Podijeli