Novosti Sport Događanja

Kalajžić: Split igra dosta agresivno, moramo se na to prilagoditi

07.10.2021. / Damir Žbulj

Nakon uvodne dvije prvenstvene pobjede i neugodnog poraza od Cibone košarkaši Gorice ponovno su u akciji. U petak od 19 sati gostovat će na Gripama gdje će se pokušati vratiti na slavljenički kolosijek.

Bikovi i splitski Žuti su u ovih nekoliko posljednjih godina razvili pravo rivalstvo i bit će zanimljivo pratiti još jedan njihov okršaj na otvaranju nove sezone.

Trener Josip Sesar nada se kako će njegova momčad biti u pravom izdanju!

"Nakon teškog poraza od Cibone dobro nam je došlo ovih par dana treninga. Morali smo se malo 'pregrupirati' i nadam se kako ćemo u Splitu pružiti jednu dobru partiju..."

Splićani su na svom parketu dobili Cibonu, ali je u prvom kolu ekipa Srđana Subotića poražena od Cedevite Junior.

"Split je imao svojih problema. I oni se u hodu skupljaju. Zadnju utakmicu protiv Dubrave igrali su bez dva, tri igrača. Sigurno da u ovom trenutku niti jedna niti druga momčad nisu u željenoj formi. Ali eto, raspored je takav, pokušat ćemo se što bolje pripremiti i odigrati najbolje što možemo," najavio je strateg Gorice.

Mate Kalajžić je u redove Bikova stigao upravo sa splitskih Gripa: "Moramo se dobro pripaziti. Imaju par iskusnih igrača, ali i dosta mladosti su ove godine uveli u momčad. Igraju dosta agresivno i moramo se prilagoditi na tu igru. Ne znam niti hoćemo li mi biti svi zdravi. Imamo nekih igrača koji su bolesni, no, svejedno idemo pobijediti!"

Prijenos utakmice moguće je gledati na HKS TV.

 

 

 

 

 

 

Podijeli