Novosti Sport Događanja

Dora Krsnik i brončane 'Kraljice šoka' porazom otvorile kvalifikacije za Euro: Najviše smo 'zeznule' u obrani

08.10.2021. / Damir Žbulj

Naša velikogorička rukometna reprezentativka Dora Krsnik, brončana s prošlogodišnjeg Europskog prvenstva, ponovno je sa svojim 'Kraljicama šoka', na početku novog kvalifikacijskog ciklusa.

Izabranice Nenada Šoštarića iznenađujuće su u Rijeci poražene od Ukrajine 22:23, iako su u prvom poluvremenu imale i pet golova viška, a na predah s e otišlo s 15:11 za Hrvatice.

u nastavku je došlo do opuštanja, nervoze i dekoncentracije, a gošće su to iskoristile i došle do potpunog preokreta. Hrvatska je imala zadnji napad za remi, ali propuštena je i ta prilika da se dođe barem do boda. Najviše je golova zabila Ćamila Mičijević, koja je mrežu suparnica pogađala osam puta, ali iz 14 pokušaja. Paula Posavec je precizna bila pet puta, bez promašaja.

"Nismo se ovome nadale," rekla je nakon utakmice Velikogoričanka Dora.

"Odlično smo počele u prvom poluvremenu, igrale smo dobru obranu, zabijale smo 'lake' golove. Ovaj pad u drugom poluvremenu mi je sada jako teško objasniti. Ne znam što se točno dogodilo. Promašile smo dosta tih 'zicera', malo smo popustile u obrani, nismo bile konkretne u prekršajima i onda smo i na kraju izgubili i zadnju loptu..."

"Ali, mislim da smo najviše 'zeznule' u obrani, što se nismo onako borile kao što se uvijek borimo," iskreno je priznala Krsnik, stožerna igračica izbornika Šoštarića.

Prilika za 'popravni' je već u nedjelju na gostovanju kod Čehinja.

 

(Foto: Anže Malovrh / kolektiffimages)

Podijeli