Osim u kinu, Jamesa Bonda i No Time to Die pogledajte u vinogradu na obroncima Plešivice

Vinograd i Vinogradarska kuća Braje na obroncima Plešivice ovog će petka, 15. listopada, postati jedinstvena kulisa jednog od najočekivanijih filmova ove godine, posljednjeg nastavka iz serijala o Jamesu Bondu „No Time to Die“. Projekciju filma u vinogradu dodatno će popratiti pečeni kesteni i poznati portugizac, a moći će se kušati i slastice obitelji Braje te ponuda s Food trucka by Marin Medak.

Ulaznice za ovo neponovljivo iskustvo kina su dostupne u online ponudi OVDJE. Projekcija počinje u 18:00 sati, a gosti su dobrodošli od 15:00 sati. Ulaz na sva događanja je ograničen, a za one koji nemaju Covid putovnicu na ulazu će biti organizirano testiranje na Covid koje je uključeno u cijenu ulaznice.

Via KINO dio je bogatog programa destinacijske kampanje Via VINO (Kreni cestom vinskih užitaka) koju od 15. listopada do 15. studenoga organizira Turistička zajednica Zagrebačke županije. Ova kampanja jedinstvena je po tome što po prvi puta okuplja vinske, gastronomske i kulturne sadržaje diljem Zagrebačke županije.