Novosti Sport Događanja

Ispletena „onak kak se od navek plelo v Turopolju“: Uređena Jožekova košara krasi ulaz u Goricu

21.10.2021. / Petar Brnada

Djelatnici VG Komunalca ovih su dana marljivo radili na uređenju popularne Jožekove košare koja već godinama krasi naš grad i pozdravlja sve one koji svakodnevno ulaze i izlaze iz Velike Gorice.

Košaru je 2015. godine ispleo Josip. Pl. Pavišić „onak kak se od navek plelo v Turopolju, a zapet će za oko svakome tko se nađe na velikom raskrižju uz Veterinarsku stanicu na Sisačkoj ulici.

-“Jožekova košara” zahvaljujući našim vrijednim curama, već godinama krasi ulaz u najljepši grad- s ponosom su poručili iz VG Komunalca.

Galerija slika

Ispletena „onak kak se od navek plelo v Turopolju“: Uređena Jožekova košara krasi ulaz u Goricu Ispletena „onak kak se od navek plelo v Turopolju“: Uređena Jožekova košara krasi ulaz u Goricu Ispletena „onak kak se od navek plelo v Turopolju“: Uređena Jožekova košara krasi ulaz u Goricu Ispletena „onak kak se od navek plelo v Turopolju“: Uređena Jožekova košara krasi ulaz u Goricu Ispletena „onak kak se od navek plelo v Turopolju“: Uređena Jožekova košara krasi ulaz u Goricu

Podijeli