Novosti Sport Događanja

Gorica na Poljudu: Respekt postoji, ali straha nema

23.10.2021. / Damir Žbulj

Nogometaše Gorice u subotu od 17.05 sati čeka veliki izazov na gostovanju kod Hajduka.

Nakon remija u prošlom kolu trener Krunoslav Rendulić i njegovi igrače željni su iskupljenja za slabu partiju, no, u još gorem raspoloženju su Splićani, koji su proteklog vikenda stradali u Šibeniku.

Rendulić je na Poljudu od prve minute odlučio krenuti s Kotarskim na vratima, u posljednjoj liniji obrane bit će Doka, Steenvoorden, Jovičić i Krizmanić, u vezi Sarić, Pršir, Kalik, na krilima Delfi i Lovrić, a u špici Stojanovski.

"Ne može nas zadovoljiti remi s Istrom, ali za prolivenim mlijekom ne treba plakati. Momci su nakon toga dobro reagirali, trenirali su jako dobro i svjesni smo svi skupa da nismo ostvarili pravi rezultat. Ali, to nas motivira za ovu iduću utakmicu...

"Hajduk je prošlu utakmicu u Šibeniku neplanirano ostao bez bodova, oni će tražiti iskupljenje," istaknuo je strateg Goričana pa dodao:

"Postavit ćemo se čvrsto, organizirano i želimo uzeti bodove!"

Keita ne igra zbog kartona, Junior ima ozljedu, ostali su svi spremni.

"Hajduk je bolji nego prošlih godina, ozbiljno su se pojačali, ali imaju i svojih problema. Poznavajući njihov mentalitet, sigurno nisu uložili značajna sredstva da bi bili četvrti. Zasad im ne ide sve kako bi priželjkivali. Ali, svi imamo neke svoje brige i probleme..."

"Čeka nas zahtjevna utakmica, a na nama je da odigramo dobro," komentirao je Rendulić pa dodao:

"Nema razloga za strah! Respekt postoji, ali straha nema. Odigrat ćemo čvrsto, bit će to dvoboj dva dobra protivnika i očekujem dobar nogomet."

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Podijeli