Home Sport KK Gorica: U 8. kolu HT Premijer lige Bikovi se sastaju s...

KK Gorica: U 8. kolu HT Premijer lige Bikovi se sastaju s ekipom Cedevite Junior

Utakmica se igra u subotu 30. listopada u Košarkaškom centru Dražen Petrović s početkom u 17 sati, a prijenos je na HTV2

PODIJELITE

U subotu 30. listopada na rasporedu je utakmica  8. kola HT Premijer lige u kojoj Cedevita Junior dočekuje Goricu. Mladi vitamini su bolje ušli u novu sezonu i trenutno dijele prvo mjesto sa Splitom uz omjer 6-1.

S druge strane naši košarkaši igraju po sistemu toplo-hladno uz omjer pobjeda i poraza 4-3. Na varljivu formu vjerojatno utječe i ritam igranja utakmica svaka tri dana. Naime, Gorica osim u domaćem prvenstvu ima obveze i u Alpe Adria Cupu.

No, sada je Sesarov stroj napokon ulovio tjedan dana za što bolju pripremu ove bitne utakmice. Svima je u sjećanju impresivna pobjeda Cedevite protiv Cibone kada su igrači Damira Mulaomerovića pregazili Vukove i zato je ozbiljna priprema za ovakvog protivnika upravo neophodna. Utakmica se k tome igra  u Draženovom domu uz prijenos na HTV-u, pa će igrači nesumnjivo biti motivirani da se suprotstave Budnoviću, Filipoviću, Smajlagiću, Šabiću i ostalim kvalitetnim igračima iz narančastog arsenala.

Marko Baković pruža odlične partije ove sezone, ali je svjestan da Cedevita Junior nije ekipa protiv koje se može unaprijed računati na bodove: „Mi se nakon poraza u prošlom kolu moramo se  vaditi protiv ekipe koja je sad dobila Cibonu. Naš poraz na domaćem terenu je svakako bio kiks i sad ćemo se pokušati izvaditi. Moramo se što bolje pripremiti i što bolje raditi kroz cijeli tjedan. Cedevita ima dosta dobrih igrača, bit će nam teško, ali očekujem dosta dobru utakmicu” – zaključio je gorički centar.

Utakmica se igra u subotu 30. listopada u KC Dražena Petrovića s početkom u 17 sati i uz prijenos jna HTV2.