Novosti Sport Događanja

Cedevita Junior u Draženovom domu čeka Goričane: Nakon kiksa u prošlom kolu moramo se vaditi protiv ekipe koja je dobila Cibonu

28.10.2021. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice ponovno će biti u izravnom prijenosu na drugom programu HTV-a. Nakon što su u prošlom kolu na svom terenu poraženi od Adrial Oil Škrljeva priliku za popravak dojma imaju protiv lidera HT Premijer lige, Cedevite Junior.

Ekipa pod vodstvom Damira Mulaomerovića, koja u svojim redovima ima nekolicinu izuzetno talentiranih mladih igrača, ali također i iskusnih košarkaša. Trenutno je na prvoj poziciji sa šest pobjeda i tek jednim porazom, na gostovanju kod Zadra.

U posljednjem nastupu deklasirali su Cibonu...

"Pred nama je utakmica s Cedevitom, još jačeg protivnika od Adria Oil Škrljeva, od kojeg smo izgubili u prošlom kolu. Oni u svojem sastavu imaju pet, šest ABA igrača. To je momčad koja je u prošlom kolu skinula Cibonu i to bez većih poteškoća. Vodili su i dvadeset poena razlike, na kraju je završilo s deset, ali pobjeda je bila neupitna. Bit će jako, jako teško, mi ćemo se dobro pripremiti i vidjet ćemo što će nam utakmica donijeti," najavio je trener Josip Sesar.

Okršaj je na rasporedu u subotu od 17 sati u KC Dražen Petrović!

"Mi se nakon poraza u prošlom kolu moramo se vaditi protiv ekipe koja je sad dobila Cibonu. Naš poraz na domaćem terenu je svakako bio kiks i sad ćemo se pokušati izvaditi. Moramo se što bolje pripremiti i što bolje raditi na treninzima. Cedevita ima dosta dobrih igrača, bit će nam teško, ali očekujem dosta dobru utakmicu," nadovezao se Marko Baković, jedan od ključnih igrača velikogoričkih Bikova, koji su trenutno na šestom mjestu ljestvice s četiri pobjede i tri poraza.

U osmom kolu hrvatskog prvenstva Zadar još dočekuje Alkar, Zabok gostuje kod Splita, Dubrava Furnir dočekuje Cibonu, a Sonik Puntamika igra kod Adria Oil Škrljeva. Utakmica Vrijednosnica i Šibenke u Osijeku je odgođena.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Podijeli