Novosti Sport Događanja

Pršir se nada okršaju sa Špikićem: Protiv Dinama morao ući opušteno, ne smije biti 'glavinjanja'

29.10.2021. / Damir Žbulj

Nema veće nogometne utakmice u Velikoj Gorici od dolaska Dinama na Gradski stadion. U subotu od 17.05 sati turopoljski prvoligaš pokušat će doći do svoje prve prvenstvene pobjede nad hrvatskim prvakom...

U nekoliko navrata Goričani su bili blizu iznenađenju, ali tek su jednom pod vodstvom Valdasa Dambrauskasa uspjeli uzeti bod.

Sjajnu utakmicu Gorica je odigrala u travnju ove godine u polufinalu Kupa, ali su nakon produžetaka ipak Plavi otišli u završnicu.

"Stanje je stvarno super, pogotovo nakon prolaska u četvrtfinale Kupa. Spremni dočekujemo Dinamo," odlučno je najavio Jurica Pršir, domaći dečko iz Odranskog Obreža.

S druge strane travnjaka mogao bi biti njegov prijatelj, bivši suigrač, Dario Špikić.

"Trebamo biti opušteni i mislim da možemo prekinuti taj crni niz. Ne smije biti 'glavinjanja'. Ne treba nam veći motiv od dolaska Dinama. Drago mi je da će Špika biti s druge strane, nadam se da će igrati, a da ćemo mi biti bolji na kraju," naglasio je mladi hrvatski U-21 reprezentativac.

U prvom međusobnom dvoboju ove sezone Dinamo je do 1:0 slavlja na Maksimiru stigao pomalo i bizarnim autogolom Doke...

 

Cijena ulaznica na dan utakmice je za sektore A3 i B3, kao i za gostujuće sektore, bit će 50 kuna, za sektore A2 i B2 60 kuna, a ulaznice za A1 i B1 sektore prodavat će se po cijeni od 80 kuna. Svi gledatelji prilikom ulaska na stadion moraju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu! Bez predočenja EU digitalne COVID potvrde i osobne iskaznice, ulaz na stadion će biti onemogućen, bez prava na povrat novca za kupljene ulaznice. Gorica neće organizirati brzo antigensko testiranje na stadionu uoči utakmice.

U preostalim utakmicama 14. kola Hrvatski dragovoljac u subotu dočekuje Šibenik, Hajduk u nedjelju gostuje u Koprivnici, a Lokomotiva u ponedjeljak u Puli kod Istre 1961, suparnika Gorice u četvrtfinalu Kupa.

Utakmica Rijeke i Osijeka je odgođena.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Podijeli