Novosti Sport Događanja

Odgojiteljica iz 'Cicibana' Maja Kunić Trupčević u finalu izbora za najbolje „tete“!

02.11.2021. / Petar Brnada

Portal missMAMA i Lidl pokrenuli su kampanju ''Oni su najbolji'' kojoj je cilj odati priznati odgojiteljima i odgojiteljicama koje svakodnevno rade lavovski posao, a među devet odabranih finalistica koje se natječu za titulu najbolje ''tete'', nalazi se i odgojiteljica iz DV Ciciban, Maja Kunić Trupčević.

Kako se navodi u kampanji, teta Maja je uvijek za akciju i priča najzanimljivije priče. Smislila je i terapeutsku priču (potres) o vrtićkoj skupini i sad Zečiće predstavlja svuda po Hrvatskoj gdje ju pozovu. Čak je i predstavu osmislila i u pravom kazalištu djeci prezentirala.

Priča kojom je Maja nominirana: 

Naša odgojiteljica Maja najbolja je u pričanju priča jer je smislila terapeutsku priču (potres) o našoj vrtićkoj skupini i sad naše Zečiće predstavlja svuda po Hrvatskoj gdje ju pozovu. Čak je i predstavu osmislila i u pravom kazalištu djeci prezentirala. Maja nas je prvi put oduševila kad smo prvi dan došli u vrtić (jaslice), a ona nas je dočekala s najvećim osmijehom na svijetu. Odmah je bilo lakše, bar nama roditeljima :)

Svojeg naj odgojitelja/odgojiteljicu mogli ste prijaviti u tri kategorije: 1. Naj za igranje, 2. Naj za pričanje i 3. Naj za sve što treba...

Svoj glas Maji Kunić Trupčević možete dati OVDJE.

 

Foto: Arhiva

Podijeli