Novosti Sport Događanja

Kristina je dala nogu Cigli: „Odlazim, osjećam se jadno i tužno!“

03.11.2021. / Redakcija

Kristina i Tomislav bili su posljednji par na ceremoniji koji je trebao odlučiti hoće li ostati u eksperimentu ili ga napustiti.

-Osjećam se jadno i tužno, nisam ljuta. Krenula sam iskreno u ovo i s namjerom da se dogodi ljubav. Prihvatila sam da mu treba vremena i postavila se prema njemu kao prema prijatelju, ali među nama nema komunikacije. Mi živimo zajedno, a ni ne pogledamo se- tužno je izjavila Kristina koja je potom jasno dala do znanja što želi: 'Odlazim!'

Njezina odluka iznenadila je Tomislava koji je napisao da ostaje pa par nastavlja eksperiment.

-Sto upitnika mi je u glavi - zašto to, čemu to, mogli smo oboje napisati da odlazimo, a ne ostati i mučiti se ovako jer ovo je za mene mučenje- priznala je Kristina kojoj nije bila jasna njegova odluka, kao ni ostalim kandidatima.

Ekspert i profesor psihologije Boris Blažinić kasnije je razgovarao s parom te pojedinačno s Kristinom i Tomislavom te ih je savjetovao da budu iskreni.

-Ja sam Kristini rekao da nisam ovdje došao tražiti ženu. Zbog društva sam napisao da ostajem u showu, a ne zbog Kristine- priznao je Tomislav Borisu pa se kasnije ispričao Kristini: „Ušao sam u show iz zezancije, a ti si ušla s ozbiljnijim namjerama. Nisam bio iskren prema tebi, nisam ti odmah rekao da nismo kliknuli na prvu i mislim da sam te doveo u zabludu. Želim da mi oprostiš i da budemo prijatelji.“

Iako je Kristini bilo drago čuti njegovu ispriku, misli da se njihov brak više ne može pretvoriti u nešto više od prijateljstva.

 

Foto: RTL

Podijeli