Novosti Sport Događanja

Dragovoljci prekinuli 'bajku' juniora Jelačića

04.11.2021. / Damir Žbulj

Nakon što su prvo u sjajnoj utakmici dobili favorizirane vršnjake Kurilovca i osvojili Kup Nogometnog saveza Zagrebačke županije, juniori Jelačića nastavili su sa sjajnim rezultatima i u Kupu NS Zagreb. Pobijedili su Rudara u Dubravi Zabočkoj, ali ih je u četvrtfinalu ipak zaustavila juniorska momčad prvoligaša Hrvatskog dragovoljca.

Crni iz Sigeta su posao obavili još u prvih pola sata, jer su Živčić, Antonio i Leo Perić i Kelava pogađali mrežu kapetana Markovića.

U nastavku je Juraj Badelj postavio konačnih 0:5.

U Vukovini ne trebaju tugovati, sjajno su momci pod vodstvom Ivana Smoka ove sezone predstavljali turopoljski nogomet i ne trebaju brinuti o svojoj budućnosti, jer dobar dio ovih juniora već je dio seniorske ekipe u Jedinstvenoj županijskoj nogometnoj ligi, poput Marka Rovišana, Antonija Nikića, Filipa Harambašića, Ivana Markovića, Marija Malbašića, Vita Kmezića... 

Trenutno su na sjajnoj šestoj poziciji, s 20 osvojenih bodova u 12 odigranih utakmica, a u idućem kolu ekipa Stefana Rajića gostuje kod Kupe, na igralištu Meštrice u Gornjoj Lomnici, u nedjelju od 14 sati.

 

NK BAN JELAČIĆ (JUNIORI): Ivan Marković, Mario Malbašić, Vito Kmezić, Karlo Juričić (Leo Josipović 73'), Filip Harambašić (Dario Anđel 73'), Antonio Nikić (Ivan Ilijević 64'), Hrvoje Polić, Luka Kirinić (Dominik Tačković 46'), Fran Maršić (Eli Kovačević 73'), Patrik Jurić (Stjepan Perečinec 46'), Marko Rovišan (Janko Đuretić 61'). 

 

Podijeli