Novosti Sport Događanja

Naručivanje više nije potrebno: U Gorici pojačani timovi za cijepljenje, doznajemo planirani datum masovnog cijepljenja

09.11.2021. / Petar Brnada

Radi povećanog interesa za cijepljenje u svim ispostavama, Dom zdravlja Zagrebačke županije uveo je dodatne nove termine za cijepljenje, a naručivanje više nije potrebno.

U Ivaniću se uz utorak i četvrtak možete sada možete cijepiti i subotom, u Jaski utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom, u Samoboru se po novome možete cijepiti i nedjeljom, kao i u Zaprešiću. Velika Gorica nije dobila nove termine već se cijepi po dosadašnjem rasporedu tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom (termini u tablici u nastavku), no kako jutros doznajemo od voditeljice Ispostave, Ljubice Zrno, pojačali su cjepiteljske timove pa se tako istovremeno u našem Domu zdravlja u navedenim terminima cijepi u tri ambulante istovremeno.

Sve što građani trebaju ponijeti na cijepljenje jest zdravstvena iskaznica i potvrda o privitku prve doze ako su je primili. Na porti Doma zdravlja dobit će detaljne upute u koju ambulantu točno se trebaju javiti.

Zbog povećanog interesa za cjepivom na županijskoj razini svakodnevno se održavaju sastanci na kojemu se razmatra i ponovno otvorenje punktova za masovno cijepljenje. Ako se interes za cjepivom nastavi u dosadašnjoj mjeri u velikogoričkom Srednjoškolskom centru 20. studenog otvorit će se punkt za cijepljenje kako bi se rasteretilo ambulante u Domu zdravlja. Opcija je to koja će se narednih dana intenzivno razmatrati.

Potpun raspored cijepljenja po ispostavama:

Podijeli