Novosti Sport Događanja

Jozo Šimunović debitirao za Goricu, Kalik nastavio golgeterski niz, Rendulić krenuo s pripremama za Lokose

15.11.2021. / Damir Žbulj

Pripremna utakmica protiv Celja poslužila je treneru Gorice Krunoslavu Renduliću da provjeri stanje u momčadi za vrijeme ove reprezentativne pauze i da polako počne spremati ekipu za nedjeljni okršaj s Lokomotivom na velikogoričkom Gradskom stadionu.

Dvoboj sa slovenskim prvoligašem završio je bez pobjednika, rezultatom 3:3, uz nova dva pogotka Anthonyja Kalika, koji je tako nastavio svoju iznenađujuću golgetersku formu iz 'rođendanske' utakmice u Koprivnici protiv Slaven Belupa.

Nadamo se da će isto tako raspucan biti i protiv Lokosa.

Jedan gol zabio je i Hrvoje Babec, ali je jednom loptu poslao i u vlastitu mrežu...

Rendulić nije mogao računati na vratara Kotarskog, koji je s U-21 reprezentacijom, ali niti na Banića pa je titulu prvog čuvara mreže u ovom susretu preuzeo junior Dalipagić. Priliku je u završnih 15-ak minuta dobio i kadetski golman Gorice Josip Cundeković.

Posljednjih 20 minuta dobio je i Jozo Šimunović, što mu je bio prvi nastup za Goricu, ali i prvi nakon veljače prošle godine, kad je odigrao zadnju službenu utakmicu za škotski Celtic.

Rendulić za vrijeme ove pauze, osim Kotarskog, nije imao na raspolaganju niti Pršira i Fruka, koji su sudjelovali u slavlju Mladih Vatrenih, ali u sastavu nije bilo Krizmanića, koji je morao otkazati reprezentativno okupljanje kako bi se što kvalitetnije oporavio od ozljede. Jovičić, Sarić i Marjanović su bili dio BiH selekcija, dok je Albi Doka pozvan u albansku izabranu vrstu. 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Foto: HNK Gorica)

Podijeli