Novosti Sport Događanja

Poznat uzrok požara u Kozjači, krovište drvene kuće potpuno izgorjelo

17.11.2021. / Maja Peranić

Krovište drvene kuće u Kozjači u potpunosti je izgorjelo u požaru kojeg su jučer poslijepodne gasile snage JVP-a Velika Gorica, o čemu smo izvijestili ovdje. Policija je dovršila očevid te utvrdila da je do požara došlo zbog pregrijavanja ispušne metalne cijevi peći na kruta goriva.

-Jučer, 16. studenoga oko 14 sati, u Kozjači u Dugoj ulici, najvjerojatnije uslijed pregrijavanja ispušne metalne cijevi peći na kruta goriva izbio je požar drvene kuće u vlasništvu 50-godišnjaka kojom prilikom je u potpunosti izgorjelo krovište. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Visina materijalne štete za sada nije utvrđena-izvijestila je PU zagrebačka.

Podsjetimo, vatrogasci su istaknuli kako se radilo o vrlo opasnoj intervenciji jer su se u kući u kojoj je izbio požar nalazili plinska boca i metci, a i prstup hidrantu bio je otežan.

Galerija slika

Poznat uzrok požara u Kozjači, krovište drvene kuće potpuno izgorjelo Poznat uzrok požara u Kozjači, krovište drvene kuće potpuno izgorjelo Poznat uzrok požara u Kozjači, krovište drvene kuće potpuno izgorjelo Poznat uzrok požara u Kozjači, krovište drvene kuće potpuno izgorjelo Poznat uzrok požara u Kozjači, krovište drvene kuće potpuno izgorjelo

Podijeli