Home Izdvojeno PROSINAC U GORICI Bliži se svima omiljena manifestacija u godini!

PROSINAC U GORICI Bliži se svima omiljena manifestacija u godini!

Donosimo i datum otvorenja klizališta!

PODIJELITE
Foto: Mario Žilec / Arhiva

Blagdani u prosincu ovaj mjesec čine posebnim za sve, a Velika Gorica sa svojom zaštitnicom svetom Lucijom i obilježavanjem Dana Grada, svojim građanima prosinac pretvara u mjesec posebnog ugođaja.

Tako nas i ove godine očekuje svima omiljena manifestacija Prosinac u Gorici koja će trajati od 1. do 31. prosinca. I ove godine će se advent u Gorici održati u parku kod Muzeja Turopolja.

Svakog dana očekuje vas bogati kulturno-glazbeni program, brojne tribine, koncerti poput koncert onog ansambala Umjetničke škole Franjo Lučić, predstave i izložbe, likovne radionice, te još mnogo drugih sadržaja.

Niz zanimljivih programa objedinjen u manifestaciji

Foto: Arhiva/Kronike Velike Gorice

Kroz manifestaciju Prosinac u Gorici objedinjen je niz zanimljivih programa: Lucijini dani, Ledena bajka, Adventski sajam te ono čemu se, vjerujemo, najviše vesele najmlađi ali i odrasli sugrađani je otvaranje klizališta u ponedjeljak 6. prosinca s početkom u 17 sati u Gradskom parku kod Muzeja Turopolja.

U okviru epidemioloških mjera u ponudi će prodaja prigodnih proizvoda, zdrave hrane te raznih proizvoda i ugostiteljskih usluga koji će se odvijati u drvenim kućicama.

Zato se prepustite božićnom ugođaju i dođite na neki od brojnih događanja koji su organizatori pripremili za vas, a detaljniji program manifestacije ‘Prosinac u Gorici možete proučiti OVDJE.