Novosti Sport Događanja

[PRIJENOS UŽIVO] Bikovi u borbi za četvrtfinale Alpe Adria Cupa: Nadam se da smo se puno bolje pripremili

26.11.2021. / Damir Žbulj

Košarkaše Gorice u petak od 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani čeka odlučujući dvoboj za prolazak u četvrtfinale Alpe Adria Cupa.

Prije nekoliko dana Bikovi su poraženi u Poljskoj kod ekipe MKS iz Dabrowe Gornicze, no, sada imaju priliku za revanš...

"Vratili smo se iz Poljske s minus 20, ali mislim da to nije realna slika te utakmice. Pogledali smo snimku i nadam se da smo se puno bolje pripremili, pogotovo u obrani. Vjerujem kako ćemo pobijediti na domaćem terenu," najavio je kapetan Borna Kapusta, koji je u prvom međusobnom susret s ovim protivnikom ostvario još jedan double-double učinak.

Bilo kakva pobjeda je dovoljna za prolaz skupine...

"Vidjeli smo da je to jedna ozbiljna ekipa sa širokim rosterom i  dobrim igračima. Nama je ovo peta utakmica u zadnjih 15 dana s tim da smo imali duga putovanja u Austriju, Zadar, Poljsku i sigurno je da će se javiti akumulirani umor. Svaka čast igračima na trudu, radu i zalaganju kroz ovaj prethodni period te nakon pregledane snimke vjerujem da možemo odigrati kvalitetniju utakmicu i doći do pobjede," dodao je trener Gorice Bože Radoš.

Goričani će ponovno biti bez pomoći Mate Kalajžića, koji ovaj tjedan ima reprezentativne obveze s Hrvatskom.

U Gradsku sportsku dvoranu dopušten je ulazak gledateljima, ali uz važeću EU COVID potvrdu i poštivanje epidemioloških mjera.



Prijenos uživo putem livestreama je od 18 sati na YouTube kanalu KK Gorica.

Podijeli