Novosti Sport Događanja

Rendulić upozorava na Dragovoljce: Nema lakih protivnika, nema lakih utakmica

26.11.2021. / Damir Žbulj

Nogometaše Gorice u subotu od 15 sati čeka novi prvenstveni izazov, na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca, posljednje ekipe na ljestvici HT prve lige.

No, Crni iz Sigeta su jedan od svojih rijetkih bodova osvojili upravo protiv Gorice, u prvom međusobnom ovosezonskom dvoboju ovih momčadi pa i to daje dodatnu draž ovom okršaju na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.   

"Ispada da nam je ta prva utakmica nakon reprezentativne pauze uvijek problem," osvrnuo se prvo na 'magloviti' remi s Lokomotivom trener Krunoslav Rendulić pa dodao:

"Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, možda je to bilo i naše najbolje poluvrijeme ove sezone. Međutim, nisu uspjeli sačuvati prednost. U drugom poluvremenu nismo puno toga vidjeli, ali moramo biti zadovoljni, jer je Lokomotiva bila bolja. Realno je završilo bez pobjednika."

Strateg turopoljskog prvoligaša već jako dugo ne može računati na Joeyja Suka, ozlijedio se i Keita, Jovičić ima kartone, Sarić je upitan...

"Imamo problema, ali nećemo kukati. Momci koji su zdravi i treniraju sigurno su kvalitetni i to će demonstrirati na utakmici, uvjeren sam," istaknuo je Rendulić.

Vjerujemo kako se i Kristijan Lovrić u potpunosti oporavio i kako će u subotu krenuti od prve minute.

Gorica je trenutno na šestoj poziciji s 22 osvojena boda, dok je Hrvatski dragovoljac na samom dnu sa samo sedam osvojenih bodova.

"Nema lakih protivnika, nema lakih utakmica. Svaki dvoboj morate biti maksimalno fokusirani. Dragovoljac nije ista momčad, dosta su napredovali i svi imaju problema s njima. Vjerujemo da smo kvalitetniji i naš cilj je jasan, osvojiti sva tri boda. Svaku utakmicu idemo po pobjedu," poručio je trener Gorice pa se dotaknuo i skorašnjeg okršaja s Istrom u četvrtfinalu Kupa, u utorak u 16 sati na velikogoričkom Gradskom stadionu. 

"Nema kalkulacija, igrat će opni koji su najspremniji, koncentrirani smo na Dragovoljac, a onda ćemo vidjeti tko će igrati u Kupu."

U subotu će na teren još i Slaven Belupo i Rijeka, dok u nedjelju Dinamo gostuje u Šibeniku.



Standings provided by SofaScore LiveScore

Podijeli