Novosti Sport Događanja

Jelena Rozga zapjevat će u Velikoj Gorici na Dan Grada!

02.12.2021. / Petar Brnada

Veliki koncert održat će Jelena Rozga ovog prosinca u Velikoj Gorici!

Pred velikogoričkom publikom zapjevat će na Dan Grada Velike Gorice, 13. prosinca, a koncert će se s početkom u 20 sati održati na Trgu Stjepana Radića.

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda u cijelog regiji, pred Velikogoričanima će otpjevati svoje hitove Gutljaj vina, Bižuterija, Minus i plus, Opijum, Solo igračica, Nirvana, Ako poludim i brojne druge.

Rozga je u Velikoj Gorici bila sad već pomalo daleke 2013. godine kada je trebala održati koncert u klubu Srce, no planove je pokvarilo loše vrijeme. Koncert je otkazan zbog kiše, ali Jelena je nastavila druženje s okupljenom publikom koja ju je razveselila slavljeničkom tortom.

Jedna od prekretnica njene karijere je svakako mega hit 'Bižuterija' sa kojom je započela svoju istoimenu prvu veliku turneju, te postala prva žena koja je, 11. veljače 2011., rasprodala splitsku Spaladium arenu.

Krajem iste godine izdaje svoj prvi dvostruki 'Best of Jelena Rozga' gdje se nalaze najveći hitovi njezine samostalne karijere, ali i hitovi dok je pjevala u Magazinu (1996. - 2006.).

Nastupa na "Splitskom festivalu" i 2012. godine sa skladbom "Solo igračica", u isto vrijeme objavljuje pjesmu "Dobitna kombinacija" te prva u Hrvatskoj i susjednim zemljama snima spot u kojem je spojila svoje dvije uspješnice - Solo Igračica i Dobitna Kombinacija. Zatim izdaje pjesmu "Nirvana" koja u rekordnom roku postaje veliki hit u cijelog regiji, a krajem 2013 izdaje prekrasnu baladu "Cirkus". Tijekom ožujka 2014. snimila je pjesmu "Okus mentola" koja je također postala hit. Snimila je i soundtrack za novu seriju Nove TV Kud puklo da puklo  "Odo' ja".

Krajem 2014 objavljen je singl "Tsunami", u vrlo kratkom roku postaje hit. U prva 24 sata pogledan je 400 000 puta što je rekordan broj za ovu pjevačicu, a dosada je skupio vise od 22 milijuna pregleda.

Tsunami je poharao, a nakon toga je poharala i "Kraljica", hit ljeta 2015.

Foto: PIXSELL, Vjeran Zganec Rogulja

Podijeli