Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26. SVIBNJA

HNS odlučio: Finale Kupa igrat će se na Poljudu

Split: Travnjak na Poljudu
Miranda Cikotic/PIXSELL
02.12.2021.
u 15:07

Od 2016. godine, kada je uvedeno odigravanje jedne finalne utakmice, finale Kupa ugostili su Osijek, Varaždin, Vinkovci, Pula, Šibenik te Velika Gorica.

Nakon odigranih četvrtfinalnih utakmica Hrvatskog nogometnog kupa, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će finalni susret biti odigran u Splitu.

Na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a, Izvršni odbor Saveza odlučio je da će finale Hrvatskog nogometnog kupa biti odigrano na stadionu Poljud u Splitu. Finalna utakmica zakazana je za 26. svibnja 2022. godine.

Od 2016. godine, kada je uvedeno odigravanje jedne finalne utakmice, finale Kupa ugostili su Osijek, Varaždin, Vinkovci, Pula, Šibenik te Velika Gorica.

>> Pogledajte i video

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar matezanki13
matezanki13
18:36 02.12.2021.

loša odluka i još donešena u krivo vrime,triba odbit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije