Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Radoje Rožek osuđen na 11 godina: Maloljetnicu ugušio, tijelo zamotano u tepihu bacio ispred zgrade

Dusko Jaramaz/PIXSELL
03.12.2021.
u 13:49

Sudsko vijeće Županijskog suda u Velikoj Gorici dodijelilo mu je i sigurnosnu mjeru obaveznog liječenja od ovisnosti

Radoje Rožek (31) nepravomoćno je danas osuđen za ubojstvo i omogućavanje konzumiranja droge na jedinstvenu kaznu od 11 godina zatvora.

Sudsko vijeće Županijskog suda u Velikoj Gorici dodijelilo mu je i sigurnosnu mjeru obaveznog liječenja od ovisnosti, javljaju 24sata.

Teretilo ga se da je u veljači 2020. godine u stanu u zagrebačkom Sopotu 16-godišnjakinji dao drogu, ugušio ju jastukom te njezino tijelo zamotao u tepih i izbacio ispred susjedne zgrade.

Tužitelji su u završnim riječima na suđenju rekli da je Rožek više puta mijenjao obranu pokušavajući skloniti odgovornost sa sebe i optužiti druge za zločin, ali da je iz njegove komunikacije putem mobitela vidljivo da je upravo on bio u stanu sa žrtvom u vrijeme njezine smrti 14. veljače oko 22 sata.

 

Ključne riječi

Komentara 1

TI
tico123
16:47 03.12.2021.

netreba mu doživotna jer čemo ga mi hraniti doživotno tog monstruma ne metak u čelo i li injekcija to sve košta na vješala sa njim i gotovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije