Obavijesti

Sport

Komentari 190

Bjelica do boda s igračem manje u Gorici: Glupost Kleinheislera umalo koštala Osječane poraza

Bjelica do boda s igračem manje u Gorici: Glupost Kleinheislera  umalo koštala Osječane poraza

Momčad Krunoslava Rendulića pružila je bolju partiju na domaćem terenu te osvojila bod protiv Osijeka. Nenad Bjelica pola sata prije kraja susreta ostao bez Kleinheislera

 U prvoj utakmici 18. kola Prve HNL Gorica i Osijek su igrali 1-1 (1-1).

Pokretanje videa...

Nenad Bjelica 05:43

Poveli su domaći golom Jurice Pršira (6), a poravnao je Amer Hiroš (45+3).

Gorica je protiv lidera prvenstva do prednosti stigla u samom otvaranju utakmice, Steenvoorden je poslao dugu loptu u kazneni prostor Osijeka gdje ju je primirio Kalik i ostavio na udarac natrčalom Prširu koji je sa 15 metara bio precizan.

Uslijedio je pritisak Osijeka koji je donio poravnanje u posljednjim trenucima prvog poluvremena. Miloš je uputio centaršut s desne strane, a Hiroš se odlično snašao i petom s pet metara zatresao suparničku mrežu.

Velika Gorica: U 18. kolu Prve HNL sastali se Gorica i Osijek

Osijek je od 61. minute ostao sa deset igrača jer je zbog dva žuta kartona isključen Kleinheisler, pa Gorica u posljednjih pola sata bila dominantna, stvorila nekoliko izglednih prilika, dva puta pogađala i okvir gola, ali nije uspjela ostvariti pobjedu.

Vodeći Osijek sada ima 35 bodova, dva više od druge Rijeke koja od 17 sati igra protiv Hrvatskog dragovoljca, dok je Gorica peta sa 26 bodova, četiri manje od četvrtog Hajduka, a četiri više od šeste Lokomotive. Na dnu je Hrvatski dragovoljac sa sedam bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
18. KOLO HNL-a 13:00 , Stadion Radnik, Velika Gorica
Gorica
Pršir 6'
1 : 1
Osijek
Hiroš 45'
Sortiranje događaja
90' +4

Kraj utakmice u Turopolju. 

90'+4

Iz igre su izašli Jurčević i Jugović, a ulaze Cheberko i Pilj

Četvrti sudac pokazao je još četiri minute sudačke nadoknade. 

88'

Nevjerojatna prilika Gorice. Atraktivno je pkaircama pokušao Lovrić, ali Malenica je bio spreman i uspio sačuvati mrežu Osijeka. 

86'

Kakav pritisak Gorice pred kraj utakmice. Mitrović je progirao za Lovrića, do lopte dolazi Cruz ali pogađa gredu. Gorica se ne misli predati te traži tri boda na domaćem terenu. 

81'

Novi žuti karton izvadio je Pečarić i pokazao ga Kaliku. To mu je treći karton zbog čega će propustiti susret s Rijekom.

Komentari 190