Novosti Sport Događanja

FOTO Omiljeni dječji svetac razveselio mališane NK Turopoljca i NK Dinamo-Hidrela

06.12.2021. / Petar Brnada

Omiljeni dječji svetac, Sveti Nikola, nije zaboravio ni turopoljsko podneblje pa je tako u nedjelju posjetio i mališane klubova NK Turopoljac Kuče i NK Dinamo-Hidrel te im uz poklone donio i osmijeh na lice!

U sportski objekt NK Turopoljca stigao je u večernjim satima, dostojanstveno i s ciljem da razveseli mališane, djecu iz Kuča, Gornjeg Podotočja, Čičke Poljane, Mraclina, a možda i iz još kojeg sela u okolici Kuča, otkrivaju iz kluba i naglašavaju da je Sveti Nikola bio dobro raspoložen i, kako je kasnije rekao, sretan što je mogao usrećiti skoro 100-tinjak djece koja su ga nestrpljivo čekala. I dočekala!

-Sveti je Nikola također rekao da je sretan što ovaj puta nije imao Krampusa u svojoj pratnji (spriječila ga korona, kažu!), a nakon susreta s djecom i podjele darova još je dodatno bio sretan jer je vidio da se radi samo o dobroj dječici, pa misli da bi Krampus samo unio nepotrebnu nervozu u ovaj doček. Djeca su sa Svetim Nikolom pjevala i plesala, a nakon podjele darova, svako dijete imalo je priliku fotografirati se sa Svetim Nikolom- prenijeli su dojmove iz NK Turopoljca.

Na žalost, Sveti Nikola nije imao previše vremena za druženje jer su ga već očekivali na drugoj lokaciji pa se morao požuriti, ali rekao je da je sretan što se družio s djecom i što ih je bar na trenutak razveselio.

-Zahvaljujući prvenstveno gospođi Melani Zagorac koja je isplanirala i odradila veliki dio posla, možemo biti ponosni na današnji događaj dolaska Svetog Nikole. Naravno, moramo se zahvaliti i salonu ljepote "Beauty Box" iz Velike Gorice, čiji se management i djelatnice nisu štedjeli u cilju osiguranja potrebnih stvari za provedbu ovog posla. Veliko im hvala na tome! Ne bi bilo korektno kada ne bi spomenuli očeve naših najmlađih nogometaša koji su uredili prostoriju u sportskom objektu, postavili drvene ploče na zidove i uljepšali prostor. Svaka čast i njima- poručili su iz kluba zahvalivši i svima ostalima koji su svojim doprinosom pomogli u ostvarenju ove ideje.

Nakon što su uvjerljivo odnijeli pobjedu protiv protivničke ekipe na turniru zimske lige u SC Panadić, najmlađe članove NK Dinamo- Hidrel posjetio je Sveti Nikola. Prstićima su iznenađenje pripremili roditelji u prostoru kluba.

Najdraži dječji svetac tako se družio s uspješnim malim sportašima s kojima je razmjenjivao iskustva i obradovao ih slatkim poklonima.

- Mališani su sa Svetim Nikolom razmjenjivali šale, zagonetke, mozgalice, otpjevali mu svoju himnu, a on im je uručio prigodne slatke paketiće. Sjetio se i trenera Karla i Ivana, kojima je uz paketić darovao i šibe u prigodnoj plavoj boji-izvijestili su iz kluba.

Galerija slika

FOTO Omiljeni dječji svetac razveselio mališane NK Turopoljca i NK Dinamo-Hidrela FOTO Omiljeni dječji svetac razveselio mališane NK Turopoljca i NK Dinamo-Hidrela FOTO Omiljeni dječji svetac razveselio mališane NK Turopoljca i NK Dinamo-Hidrela FOTO Omiljeni dječji svetac razveselio mališane NK Turopoljca i NK Dinamo-Hidrela FOTO Omiljeni dječji svetac razveselio mališane NK Turopoljca i NK Dinamo-Hidrela FOTO Omiljeni dječji svetac razveselio mališane NK Turopoljca i NK Dinamo-Hidrela FOTO Omiljeni dječji svetac razveselio mališane NK Turopoljca i NK Dinamo-Hidrela FOTO Omiljeni dječji svetac razveselio mališane NK Turopoljca i NK Dinamo-Hidrela FOTO Omiljeni dječji svetac razveselio mališane NK Turopoljca i NK Dinamo-Hidrela FOTO Omiljeni dječji svetac razveselio mališane NK Turopoljca i NK Dinamo-Hidrela FOTO Omiljeni dječji svetac razveselio mališane NK Turopoljca i NK Dinamo-Hidrela

Podijeli