Novosti Sport Događanja

Zvonimir Josić, Josip Cundeković i Filip Bojić pozvani na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije: Moramo biti ponosni

06.12.2021. / Damir Žbulj

Nogometna škola HNK Gorica dobila je još jedno priznanje, nakon što su kadeti Zvonimir Josić i Josip Cundeković pozvani na okupljanje U-16 hrvatske nogometne reprezentacije, dok će stariji pionir Filip Bojić biti u društvu vršnjaka iz U-15 nacionalne selekcije.

Zimski reprezentativni kamp održat će se u Medulinu, a trajat će do 10. prosinca.

"Ovi pozivi su nagrada dečkima za njihov rad i trud, a uz odlične rezultate koje ostvaruju mlađe selekcije Gorice, još jedan dodatan pokazatelj kvalitete naše Nogometne škole. Naravno da sam sretan i zadovoljan, moramo biti ponosni da naši mladi igrači dobivaju pozive reprezentacija, to je velika čast za klub," rekao je za službenu klupsku stranicu voditelj Nogometne škole Marko Radanić.

Kadeti HNK Gorica, koji se natječu u Prvoj NL Središte, jesenski su prvaci! U 14 odigranih kola prvog dijela sezone nisu upisali niti jedan poraz, čak 12 puta su slavili, dva puta su remizirali i prikupili su 38 bodova, četiri više od vršnjaka iz Dinama i pet više od Lokomotive, koja ima i jednu odigranu utakmicu više.

 

 

(Foto: HNK Gorica)

 

 

Podijeli