Novosti Sport Događanja

[FOTO] Turopoljski bajkeri i ovog prosinca poklonima razveselili svoje prijatelje iz Centra za odgoj i obrazovanje

07.12.2021. / Petar Brnada

Turopoljski bajkeri niti ove zime nisu zaboravili na svoje drage prijatelje iz Centra za odgoj i obrazovanje! Na blagdan sv. Nikole na motorima punim poklona stigli su među štićenike Centra i tako im ponovno zagrijali srca u ovo predblagdansko ozračje.

Čine tu veliku gestu članovi bikerske udruge „Tur Bikers MC“ već dvadesetak godina i jasno daju do znanja da s tom plemenitom tradicijom neće stati.

 

-Kakva se to buka čuje?! Zar grmi? Ma neeee, stigliiiii su naši dragi bikeri. Oni nas nikad ne iznevjere! Svake godine za Svetog Nikolu stižu s darovima na svojim motorima! Najdraže od svega nam je sjesti na motor i popričati s našim "starim" prijateljima. Turovci, hvala Vam, vozite dugo, čuvajte se i navratite uskoro- naša vrata su za Vas uvijek otvorena- poručili su bajkerima iz Centra za odgoj i obrazovanje.

Među štićenike Centra bajkeri su stigli kao pravi "djedovi Božićnjaci" što je najupečatljiviji dio cijele akcije ako se pita djecu.

-Dolazimo uzastopno svake godine u ovo vrijeme Božićnih blagdana, a i za Svetog Nikolu smo uvijek ovdje jer u biti to nama u neku ruku čini zadovoljstvo, a zapravo i djeci puno više, pogotovo kada dođemo s motorima i to onda njima bude pravi doživljaj koji pamte čitavu godinu- otkrio nam je još prije dvije-tri zime prilikom predaje poklona potpredsjednik bikerske udruge „Tur Bikers MC“, Beli.

Sreća i veselje koje vide na dječjim licima zapravo im daju poticaj za nove akcije i tradicionalni dolazak svakog prosinca.

-Svi imaju nekakav malo negativan „filing“ o bikerima, ali 90 % nas u klubu ima obitelj i djecu i imamo osjećaj za djecu, posebice za djecu s posebnim potrebama tako da u principu malo pokušavamo promijeniti i neke stereotipe koje ljudi imaju o bikerima općenito- rekao nam je Beli.

 

Galerija slika

[FOTO] Turopoljski bajkeri i ovog prosinca poklonima razveselili svoje prijatelje iz Centra za odgoj i obrazovanje [FOTO] Turopoljski bajkeri i ovog prosinca poklonima razveselili svoje prijatelje iz Centra za odgoj i obrazovanje [FOTO] Turopoljski bajkeri i ovog prosinca poklonima razveselili svoje prijatelje iz Centra za odgoj i obrazovanje [FOTO] Turopoljski bajkeri i ovog prosinca poklonima razveselili svoje prijatelje iz Centra za odgoj i obrazovanje [FOTO] Turopoljski bajkeri i ovog prosinca poklonima razveselili svoje prijatelje iz Centra za odgoj i obrazovanje [FOTO] Turopoljski bajkeri i ovog prosinca poklonima razveselili svoje prijatelje iz Centra za odgoj i obrazovanje [FOTO] Turopoljski bajkeri i ovog prosinca poklonima razveselili svoje prijatelje iz Centra za odgoj i obrazovanje

Podijeli