Novosti Sport Događanja

Poznato radno vrijeme i cijene klizanja, doznajemo i kada ćete na led moći besplatno

07.12.2021. / Maja Peranić

Jeste li već izvukli svoje klizaljke iz ormara i isprobali led u našem gradu? Jučer je u Velikoj Gorici otvoreno klizalište koje će naredna dva mjeseca svakome pružiti jedinstveni zimski doživljaj, a posebno su ga s nestrpljenjem dočekali oni najmlađi. Klizati ćete moći do početka veljače, a kako smo doznali iz VG Komunalca, u određenim terminima to će vam biti potpuno i besplatno.

Klizalište je za građanstvo otvoreno od ponedjeljka do petka od 16-22 sata, a vikendom od 9 do 22 sata. Cijena klizanja za sat vremena na ledu uz najam klizaljki je 20 kuna, a ukoliko ponesete svoje klizaljke cijena je 15 kuna.

U jutarnjim satima svakog radnog dana ondje se odvija škola klizanja za najmlađe Velikogoričane, vrtićku djecu. U suradnji s dječjim vrtićima školu klizanja organizira i sufinancira Grad Velika Gorica dok je, kao i ranijih godina provode licencirani treneri klizanja iz sportskog centra Zagi sport.

Tijekom školskih praznika, škole klizanja neće biti, pa će klizalište za građanstvo biti otvoreno i u jutarnjim terminima od 9 do 14 sati kada se neće naplaćivati, dok će se u poslijepodnevnim satima naplaćivati po redovnim cijenama. Iznimno na blagdane i praznike; Badnjak, Božić, Novu Godinu i na Sveta Tri kralja klizalište će raditi samo u poslijepodnevnim satima.

Besplatno klizanje za sve bit će moguće i na Dan Grada Velike Gorice, 13. prosinca, od 16 do 22 sata.

Što još čekate? Dođite i isprobajte velikogorički led!

Podijeli