Novosti Sport Događanja

Turopoljsko srce kuca i ovog prosinca: Ponovno se igra i humanitarni turnir 12 VG kafića

08.12.2021. / Damir Žbulj

Bliži se i četvrto izdanje tradicionalne humanitarne akcije 'Turopoljsko srce', koja će ove godine ponovno zasjati u punom sjaju.

Opet će se prikupljati sredstva za potrebite obitelji u Velikoj Gorici i našem turopoljskom kraju, uz malo drugačiji koncept humanitarne akcije.

"Za razliku od prijašnjih godina kada smo aukcije dresova provodili online putem naše Facebook stranice u tjednima uoči turnira, ove će se godine humanitarna akcija provoditi u dva dijela. Prvi dio počinje već ove subote, 11. prosinca pod nazivom Donatorska večer, a na njoj će svi koji su i prethodnih godina podržavali akciju i sudjelovali u donacijama, uživo moći licitirati za dresove. Drugi dio je Humanitarni turnir 12 VG kafića koji će se održati u nedjelju, 19. prosinca u Panadić Sportu. U sklopu turnira bit će i popratnih aktivnosti, a moći će se donirati i dresove koje ćemo onda staviti na aukciju na našoj Facebook stranici," javili su nam organizatori, među kojima je i Ivan Prelec, naš velikogorički nogometni stručnjak i trener:

"Sve što radimo je u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za potrebite obitelji u našem gradu i čitavom Turopolju. Vjerujem se da ćemo kao i prethodnih godina pokazati koliko možemo zajedno napraviti i nadam se da ćemo skupiti što više sredstava kako bi mogli obuhvatiti što veći broj obitelji i barem malo im olakšati njihov životni put", rekao je Prelec, inicijator ove plemenite humanitarne akcije.

Zbog epidemiološke situacije prošle godine nije bilo turnira 12 VG kafića, a ovog prosinca ponovno će u akciji biti Caffe Bar Kod Rojca, Caffe Bar Dobardan, Caffe Bar Vision, Oziris bar, Cb Scotch & Caffe bar Passage, Club 100, Caffe Bar "Barbara", Panadić sport, VG Sport Caffe, PUB VG, Caffe bar VAR, Caffe bar Mario & Caffe bar Bobi.

Donacije možete uplatiti i na: Turopoljsko Srce, Zagrebačka Banka, IBAN: HR3923600001102799361

"Imamo jako dobru suradnju s udrugama u Velikoj Gorici poput Udruge VG Legacy i Goričani te mislim da su naši sugrađani aktivni i pomažu kroz cijelu godinu. VG Legacy provodi humanitarne akcijama cijelu godinu, Goričani svoje aktivnosti imaju ljeti, a mi smo se fokusirali na predbožićno vrijeme", zaključio je Prelec.










 

Galerija slika

Turopoljsko srce kuca i ovog prosinca: Ponovno se igra i humanitarni turnir 12 VG kafića

Podijeli