Novosti Sport Događanja

[HKS TV] Baković: Sinjani će biti na krilima pobjede protiv Cibone, čeka nas užarena atmosfera

08.12.2021. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice u srijedu od 18 sati igraju dvoboj 13. kola HT Premijer lige na gostovanju kod Alkara.

Bikovi su u prošlom nastupu bili uvjerljivi protiv Šibenke, dok su Sinjani senzacionalno slavili kod Cibone.

"Prošle godine smo tamo pobijedili sa zvukom sirene. U odnosu na prvi dio prvenstva to je ekipa koja je napravila neke preinake u rosteru.  Tu su sada Krstanović, Lukačić, Mcglyinn, Vrkić i sigurno je to sada jedna puno kvalitetnija ekipa. Neće nam biti lako, ali mi kao i svaku utakmicu idemo dati sve od sebe i nadamo se još jednoj pobjedi,” optimističan je trener Gorice Bože Radoš.

"Alkar je nakon jedne velike pobjede nad Cibonom favorit u ovoj utakmici. Nakon takve pobjede koja se događa jednom u 30 godina imaju veliki poticaj i bit će nam jako teško na njihovom terenu. Veliki utjecaj ima i njihova publika, Maligani su vrlo glasni. Međutim, i mi smo dobro trenirali i na krilima pobjede protiv Šibenke možemo se dobrom igrom vratiti iz Sinja s dva boda. Položaj na tablici kaže da smo mi favorit, međutim njihova pobjeda nad Cibonom je apsolutni hit ovog dijela prvenstva. Siguran sam da će utakmica biti teška, ali vjerujem u našu pobjedu," dodao je Mladen Miki Starčević, voditelj Omladinske škole KK Gorica.

Marko Baković nada se pozitivnom ishodu: "Čeka nas težak protivnik pogotovo jer gostujemo na njihovom terenu u Sinju. Sada su na krilima pobjede protiv i Cibone i sigurno će imati punu dvoranu. Čeka nas užarena atmosfera i morat ćemo se dobro pripremiti jer gostovanje u Sinju nikad nije lako, a pogotovo ne sada.”

Utakmicu možete pogledati u prijenosu uživo na HKS TV.



Gorica u dosadašnjem dijelu sezone ima sedam pobjeda i pet poraza, a već u petak od 18 sati u Gradsku sportsku dvoranu stiže Cibona.









Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Podijeli