Novosti Sport Događanja

[PRIJENOS UŽIVO] Frano Miloloža: Želimo godinu završiti na najbolji mogući način, želimo među osam najboljih u Kupu

23.12.2021. / Damir Žbulj

Posljednju ovogodišnju utakmicu košarkaši Gorice igraju na svom terenu, protiv Šibenke, a ulog je plasman na završnicu Kupa Kreše Ćosića, na Final 8 turnir, koji će se održati u veljači iduće godine.

Bikovi su Šibenčane ove sezone već dvaput svladali u HT Premijer ligi, u ovaj dvoboj ulaze kao favoriti, ali ovo je Kup i šanse za prolazak u četvrtfinale su podjednake. Pogotovo nakon što su Goričani u ponedjeljak igrali izuzetno zahtjevnu utakmicu sa Splitom, koju su na kraju i izgubili.

Trener Bože Radoš je u ponedjeljak mogao računati na samo sedam igrača, a za ovaj okršaj, u četvrtak od 18 sati, nada se oporavku Cinca i povratku na teren Ivana Batura, koji još ove sezone nije zaigrao.

"Prošlo je 20 dana od našeg zadnjeg susreta, Šibenka je u međuvremenu pobijedila u dvije važne utakmice, a treću su izgubili u produžetku. Evidentno je da se njihova igra poboljšava iz kola u kolo i da im samopouzdanje raste. Mi smo ih ove godine pobijedili dva puta, ali to ne mora značiti apsolutno ništa. Ovo je nova utakmica i moramo joj pristupiti maksimalno ozbiljno i fokusirano ako želimo pobijediti i ući među osam ekipa u Kupu," naglasio je strateg Gorice.

U kadru bi se donedavnom junioru Stipi Sokolu moga priključiti i Frano Miloloža: "Očekuje nas zadnja utakmica u polusezoni. Utakmica kupa Krešimira Ćosića protiv Šibenke i želimo je završiti na najbolji mogući način, odnosno pobjedom i ulaskom među osam, najboljih u Hrvatskoj. Previše vremena za samu pripremu utakmice i odmor nije bilo, no unatoč tome na nama je da pružimo svoj maksimum. Nadam se da ćemo svi biti zdravi i spremni za susret."

Dvoboj je na rasporedu od 18 sati, cijena ulaznice je 20 kuna, a u Gradsku sportsku dvoranu može se ući samo s važećom EU COVID potvrdom ili negativnim testom.

Prijenos uživo bit će na YouTube kanalu KK Gorica!

 

 

 

 

(Foto: Nenad Mudrinić)

Podijeli