Novosti Sport Događanja

FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju

27.12.2021. / Redakcija

Uoči Božića u Okuju je održano sada već tradicionalno druženje s Djedom Božićnjakom i njegovim vilenjakom Vilkom koji su mališane razveselili darovima i fotografiranjem. 

Ove godine je Djedu s poklonima pomogao Mjesni odbor Okuje, a Vilkova ekipa ponovo je zablistala svojom dobrom organizacijom i ambijentom. Organizatori su se zahvalili volonterima, članovima Sportske udruge Okuje, Igoru Roginiću, fotografu koji svake godine vrlo strpljivo i profesionalno ovjekovječi ova božićna druženja u Okuju te Marku Roginiću na rekvizitima i namještaju uz pomoć kojih je stvoren pravi božićni ugođaj. 

-Iako u puno manjem broju nego inače zbog epidemioloških ograničenja, naši mališani su uživali. Vjerujemo i nadamo se da nas iduće godine čeka još bolje vrijeme- kazali su iz Okuja. 

Foto: Facebook/Okuje

Galerija slika

FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju FOTO Djed Božićnjak i vilenjak Vilko razveselili mališane u Okuju

Podijeli