Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Koda svaki dan pruža šapice i pokušava dohvatiti sreću

Foto: Privatni album
1/3
28.12.2021.
u 17:50

Ima jednu i pol godinu, cijepljen je, čipiran i kastriran, informacije o udomljavanju možete dobiti u Skloništu Velika Gorica ili na telefon 095/40-00-567

U Kodinom pogledu sve češće se može uloviti trenutak tuge jer predugo je već njegov dom iza rešetaka Skloništa za životinje Velika Gorica.

Nije mu dosta pažnja koju mu posvećuju zaposlenici u volonteri, on bi još više, on bi svoj dom i svoje ljude. Umorio se od čekanja, ali još uvijek se nada. Svaki dan pruža šapice i pokušava dohvatiti sreću. Nada se da će njegova šapa konačno dotaknuti čovjeka koji će u sklonište doći samo zbog njega, da ga povede kući, u novi dom.

Koda ima samo godinu i pol, srednje je veliki pas i ima oko 15 kilograma. Obožava igrati se s lopticama, a kad nema nikoga da se igra s njim, loptice si baca sam. Jako se voli kupati pa volonteri za njega priželjkuju novi život na moru. U šetnji je jako dobar, slaže se sa psima i bio bi divan obiteljski ljubimac. S njim možete kamo god poželite, pratit će vas u svim aktivnostima. Cijepljen je, čipiran i kastriran, a za informacije o udomljavanju javite se u Sklonište Velika Gorica, 095/40-00-567, ili u inboks Sigurna Kućica , odnosno telefon 095/40-00-567.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije