Novosti Sport Događanja

Pojačanja u Mraclinu, na terenu i izvan njega: Plavi dres nosite u srcu!

21.01.2022. / Damir Žbulj

Turopoljski četvrtoligaš Mraclin predstavio je pojačanja za proljetni nastavak sezone.

Konkurenciju će među vratnicama pojačati Patrick Crnolatec, koji je prošao nogometnu školu Gorice, a bio je i u kadru seniorske momčadi, trenirao s prvoligaškim vratarima. Imao je problema s ozljedama, što je usporilo njegov razvoj, no, u Mraclinu će imati priliku pokazati svoju kvalitetu.

Ivan Kaurin trebao bi biti pojačanje za mraclinski napad, a stiže iz redova Lukavca.

Petar Bartolić vraća se u svoj matični klub iz Dinamo Hidrela, a ovaj 'brzanac' konkurirat će za pozicije na lijevoj strani terena.

Ivan Perković dolazi iz Klasa, poznat je kao sjajan malonogometni 'španer', a kod trenera Damira Milanovića tražit će priliku za dokazivanje.

Veliko pojačanje bit će i Dražen Dandić, klupska legenda, bivši kapetan, koji će se sada angažirati oko angažmana igrača i ostalim sportskim pitanjima seniorske ekipe, u suradnji s Lukom Cvetnićem.

U utorak kreću pripreme za nastavak sezone.

"Vjerujemo kako će novi igrači biti pojačanja za Mraclin. Svima želimo veliku dobrodošlicu, puno sreće, zadovoljstva i puno uspjeha. Plavi dres nosite sa sobom u srcu," poruka je klupske Uprave i predsjednika Vukašinca.  

Tijekom zimske pauze obnovljene su i klupske prostorije i svlačionice. Sve će biti spremno za još jedno sjajno proljeće u Grabi.  



(Foto: NK Mraclin)
 

Podijeli