HNK Gorica i NK Ban Jelačić potpisali o Sporazum o suradnji

Na Gradskom stadionu jučer je potpisan Sporazum o suradnji između nogometnih škola HNK Gorice i NK Ban Jelačić
272665888_2268358189969245_4006710312316974679_n

Na Gradskom stadionu jučer je potpisan Sporazum o suradnji između nogometnih škola HNK Gorice i NK Ban Jelačić. Sporazum su potpisali čelni ljudi klubova, Nenad Črnko s jedne i Saša Matejčić s druge strane, a potpisivanju su nazočili i voditelji Škola nogometa Marko Radanić i Tomislav Pedišić.

-Već niz godina mi surađujemo s dosta klubova s našeg područja, a što se tiče Bana Jelačića sinergija je vidljiva, jer dosta igrača i trenera kolalo je s jedne na drugu stranu, tako da je ovaj potpis samo unaprjeđenje svega toga. Vjerujem kako će sada obje Škole imati još više elemenata za napredak koji će svima donijeti napredak- istaknuo je predsjednik turopoljskog prvoligaša, Nenad Črnko.

Saša Matejčić, prvi čovjek kluba iz Vukovine zahvalio se na tome što je došlo do ovog čina, kojim će se u Banu Jelačiću kroz dogledno vrijeme osnovati jedna ženska ekipa.

-Nadam se da ćemo prema HNK Gorici slati kvalitetne igrače te da ćemo ih kroz određene godine gledati u dresu našeg prvoligaša- kazao je Matejčić.

Marko Radanić, voditelj škole HNK Gorice tom je prilikom rekao kako je ovo prvi ovakav Sporazum koji je potpisala HNK Gorica, kojim će djeca koja imaju manju minutažu odlaziti u Vukovini gdje će se dalje razvijati.

-Mi ćemo educirati njihove trenere koji će raditi po našem programu- ističe Radanić, dok je njegov kolega iz Bana Jelačića, Tomislav Pedišić zahvalio Gorici što su prepoznali Ban Jelačić, kao sredinu u kojoj se dobro radi.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija