Novosti Sport Događanja

VE-GO-RA organizira skup i predavanje "Majstorski ispit i pokretanje poslovanja"

01.02.2022. / Maja Peranić

U sklopu EU projekta Poduzetnički info Velikogorička razvojna agencija VE-GO-RA organizira online skup i predavanje pod nazivom „Majstorski ispit i pokretanje poslovanja“.

Majstorski ispit je državno priznati ispit, a majstorska diploma je vrijednosni dokument koja je dokaz stručnosti i kvalitete te otvara mogućnosti za daljnje napredovanje u karijeri, za otvaranje obrta, izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja, te veću konkurentnost u predstavljanju i poslovanju.

-Cilj ovog događanja je potencijalnim i postojećim poduzetnicima objasniti osnovne karakteristike obrta, paušalnog oporezivanja obrta, uvjeta za polaganje majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti. Osim toga, polaznicima će se prenijeti iskustva  obrtnika koji su polagali majstorski ispit i/ili ispita o stručnoj osposobljenosti-kažu organizatori.

Skup će se održati 3. veljače u 12 sati u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Obrtničkom komorom Zagreb. Svi zainteresirani za sudjelovanje trebaju se prijaviti OVDJE.

Podijeli