Novosti Sport Događanja

Ema Bakula osvojila turnir u Splitu i napravila velik korak prema Svjetskom prvenstvu

29.03.2022. / Damir Žbulj

U Splitu je održan veliki taekwondo turnir Dalmacija kup 2022, koji je okupio više od 400 natjecateljica i natjecatelja iz cijele Hrvatske, a bio je i jedan od kvalifikacijskih turnira za ulazak u kadetsku reprezetnaciju Hrvatske za Svjetsko prvenstvo u srpnju.

Fantastičan posao napravila je Ema Bakula, koja je osvojila zlato i napravila velik korak prema ulasku u reprezentaciju.

TKD Velika Gorica predstavljale su u kadetskoj konkurenciji Lana Gavrilov, Katarina Bačurin, Dora Habijančić i Petra Braim, dok je Marinela Bašković nastupila i juniorskoj konkurenciji.

"Ostale naše članice nažalost su izgubile u prvim kolima. Preostala su još dva kvalifikacijska turnira za kadetkinje u svibnju i lipnju. Sve naše članice su još 'u igri' i sigurni smo da će dati još više na sljedećim turnirima kako bi pokušale izboriti nastup na Svjetskom prvenstvu," javio nam je trener i tajnik kluba Igor Matić pa poručio:

"Čestitke Emi, koja je osvojila ovaj turnir, ali naravno i ostalim našim članicama želimo puno uspjeha na nadolazećim turnirima!"

Podijeli