Novosti Sport Događanja

Miki Starčević iskreno nakon senzacionalnog preokreta kod Cedevite: Nismo bili dobri, bolje smo odigrali protiv Splita i Cibone

30.03.2022. / Damir Žbulj

Bez Mate Kalajžića i Marka Bakovića stigla je Gorica na okršaj kod Cedevite Junior, gubila krajem treće dionice praktički nedostižnih 18 razlike, ali borbeni Bikovi uspjeli su utakmicu odvesti u dramatičnu završnicu te na kraju apsolutno zasluženo slaviti!

Sve ono što je Goričanima izmaklo u dvobojima s Cibonom i Splitom sad im se vratilo na najbolji mogući način.

-->>> Preokret za pamćenje: Desetkovani Bikovi u drugom poluvremenu nadoknadili 18 koševa razlike!

Ovo je već druga ovosezonska pobjeda ekipe pod vodstvom Mladena Starčevića nad Cedevitom Junior!

"Jako sam zadovoljan što smo uspjeli dostići zaostatak. No, iskreno rečeno, moja ekipa je igrala lošije nego protiv Splita. Došli smo s osam igrača, imamo dosta ozljeda i bolesti. Međutim, obično se tim tada 'skupi' i vratilo se nam ono što smo izgubili protiv Cibone i Splita. Nismo bili dobri. Bolje smo odigrali protiv Splita i Cibone, ali na kraju smo dobili utakmicu. Iskreno rečeno, velika zasluga ide Dini Cincu, jedinom centru. Ostala dva centra su nam bolesna, ali izvukli smo," živopisno je pojasnio strateg Gorice.

Cijela ekipa dala je stvarno sve od sebe, predvodio je fantastični Dino Cinac, ali je i Karlo Uljarević u ovo slavlje ugradio svoj značajan doprinos.

"Teška utakmica. Vodili su nas skoro 20 razlike, ali stigli smo ih i pokazali karakter. Odigrali smo, po meni, jednu jako lošu utakmicu, ali smo na kraju izvukli vrhunsku pobjedu i to je to!"

U idućem kolu Lige za prvaka Bikovi gostuju u Zaboku, a onda, 9. travnja, u Veliku Goricu stiže vodeći Zadar. Bit će to sigurno jedna sjajna košarkaška fešta i prava prilika da Goričani dobiju podršku navijača kakvu i zaslužuju!  



 

(Foto: HKS, Marin Sušić)

Podijeli