Novosti Sport Događanja

Okupite svoju ekipu roštilj majstora, vraća se Turopoljski Chill&Grill!

11.04.2022. / Petar Brnada

Nakon stanke prouzrokovane pandemijom, u Etno naselju Novo Čiče, 14. svibnja nastavlja se tradicija već dobro znanog Turopoljskog Chill&Grill-a.

Okupljanje počinje u 14 sati, dok će samo roštiljanje u organizaciji Goričkog kluba mladih i KUD ”ČIČE” Novo Čiče uz potporu TZ Velike Gorice i Grada Velika Gorica krenuti sat vremena kasnije.

-Prijaviti se mogu ekipe od 3 do 15 članova, a kotizacija, koja se uplaćuje na licu mjesta, iznosi 100 kuna po ekipi. Uz vlastitu rešetku i meso, ponijeti treba dobar duh, a mi ćemo vam osigurati sve ostalo (stol/stolice, ugljen, potpalu, pribor za jelo, glazbu i zagarantiranu zabavu)- poručuju organizatori.

Najbolje ekipe će biti nagrađene, kao i one najbrojnije, najveselije te one s najljepše uređenim stolom.

Zabava je, kao i prijašnjih godina, osigurana i za male i za velike, gdje će se moći pronaći svega pomalo. Odrasle očekuje razgledavanje Etno naselja, degustacija hrane te ponuda pića kao i dobra muzika, dok će se djeca zabavljati uz starinske igre.

-Pozivamo Vas sve da nam se pridružite na dugoočekivanom druženju uz razne okuse, kreativne nagrade i garantirano dobru zabavu- poruka je koju su za kraj ostavili organizatori.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti OBRAZAC.

Podijeli