Novosti Sport Događanja

Sjajni rezultati Velikogoričkih mažoretkinja na Državnom turniru: Plasirale se na Europsko natjecanje!

27.04.2022. / Maja Peranić

Velikogoričke mažoretkinje su sudjelovale na 38. Državnom turniru Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske na kojem su ponovo ostvarile sjajne rezultate i osigurale nastup na Europskom prvenstvu.

Kadetkinje su osvojile 3. mjesto u kategoriji Velika formacija štap kadeti te se time kvalificirale na Europsko prvenstvo.



Seniorke su osvojile 1. mjesto u kategoriji Classic defile štap seniori te se također kvalificirale na Europsko prvenstvo. Osim što su se sjajno predstavile, velikogoričke seniorke su sa svojom koreografijom osvojile najviše bodova na cijelom natjecanju što im je posebno zadovoljstvo.

Turnir se u organizaciji Zlatarbistričkih mažoretkinja održao prošle subote u sportskoj dvorani OŠ Zlatar Bistrica. Sudjelovalo je 18 timova Saveza i ukupno oko 580 mažoretkinja što rezultate Velikogoričanki čini izuzetnima.

-Djevojkama i djevojčicama slijede pripreme za Europsko prvenstvo koje se ove godine održava u Zadru, 22.- 26. lipnja – poručili su iz Velikogoričkih mažoretkinja.

Galerija slika

Sjajni rezultati Velikogoričkih mažoretkinja na Državnom turniru: Plasirale se na Europsko natjecanje! Sjajni rezultati Velikogoričkih mažoretkinja na Državnom turniru: Plasirale se na Europsko natjecanje! Sjajni rezultati Velikogoričkih mažoretkinja na Državnom turniru: Plasirale se na Europsko natjecanje!

Podijeli