Vijesti

2022 / Živi život punim plućima -predavanje pratilo više od stotinu velikogoričkih srednjoškolaca i studenata

Živi život punim plućima -predavanje pratilo više od stotinu velikogoričkih srednjoškolaca i studenata

06.05.2022

Oko 120 velikogoričkih srednjoškolaca, naših studenata i nastavnika sinoć je pratilo predavanja nastavnice Mirele Karabatić koja je u 18 sati pripremila vrlo zanimljivo predavanje “Živi život punim plućima” a potom i predavanje “Poduzetništvo mijenja život”.
Brojni gosti ispunili su veliku dvoranu F do posljednjega mjesta. Velikim uspjehom tako je nastavljen Festival znanosti koji se cijeli ovaj tjedan održava ne nekoliko lokacija u Velikoj Gorici. Osim događanja na Veleučilištu, u zajedničkoj manifestaciji, kojoj se naš grad prvi puta pridružio ove godine, organizatori su i sve velikogoričke srednje škole, Muzej Turopolja i Turistička zajednica Velike Gorice.
Cijelom organizacijom Festivala znanosti na našem Veleučilištu ali i ostalim događanjima u Velikoj Gorici koordinira prodekanica za znanost i kvalitetu izv. prof. dr. sc. Sanja Kalambura, koja se silno potrudila da sve bude odlično organizirano te da naše Veleučilište ovih dana posjeti nekoliko stotina srednjoškolaca i njihovih nastavnika. Na taj smo im način približili našu ustanovu te će mnogi od njih, vjerujemo, jednom postati i naši studenti.


Skip to content