in ,

POLICIJA Alkoholizirana vozačica (53) zaustavljena u Kolarevoj

Vikend pun prometnih prekršaja i prometnih nesreća

Tijekom vikenda, od 13. do 16. svibnja u vremenu od 22,00 do 06,00 sati provedena je akcija „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“, na području policijske postaje Velika Gorica prilikom čega je utvrđeno 33 ciljana.

Najviše prekršaja, njih čak 25, bilo je zbog prekoračenja brzine. Od ostalih prekršaja policija je zabilježila sljedeće:

  • tri prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola
  • jedan prekršaj vožnje prije stjecanja prava na upravljanje tj. bez položenog vozačkog ispita
  • tri prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa
  • jedan prekršaj upravljanja neregistriranim vozilom

Također je utvrđeno pet ostalih prekršaja iz domene prometa tj, ukupno je utvrđeno 38 prometnih prekršaja.

U subotu, 14. svibnja, u 01,05 sati, žena starosti 53 godine, upravljala je osobnim automobilom Ulicom Slavka Kolara u Velikoj Gorici. Nadzorom kod kbr.8 utvrđeno da je upravljala vozilom za vrijeme dok je u organizmu imala prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,13 g/kg ,umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,00/kg Na mjestu događaja izdan joj je Prekršajni nalog i Naredbom joj je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati.

U vrijeme provođenja akcije dogodila se i jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, a u ostalo vrijeme vikenda dogodilo se pet prometnih nesreća od čega jedna s ozlijeđenom osobom (2 osobe lakše tjelesne ozljede) i četiri sa materijalnom štetom.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović