FOTO: SK Turopolje dobar domaćin tradicionalnog streljačkog susreta Hrvatska-Slovenija

U vikendu za nama na omiljenom okupljalištu strijelaca, strelištu Grm u Lukavcu održan je tradicionalni 36. međudržavni susret Hrvatska-Slovenija u disciplini trap
DSC_5941

U vikendu za nama na omiljenom okupljalištu strijelaca, strelištu Grm u Lukavcu održan je tradicionalni 36. međudržavni susret Hrvatska-Slovenija u disciplini trap.

Zbog skorašnjeg nastupa na Svjetskom kupu na Cipru, Hrvatska nije nastupila s najjačom postavom; braća Anton i Josip Glasnović i Giovanni Cernogoraz, već su u A reprezentaciji bili Radovan Abramović, Paolo Labinjan i Marko Germin, B reprezentaciju činili su Ivan Petrović, Ivan Bastalec i Saša Sedmak, dok su kod juniora boje Hrvatske branili Mateo Zrinski, Toni Gudelj i Antonio Chiavalon.

Gledajući rezultatski Hrvatska A je bila bolja od prve postave Slovenije, dok su Slovenci bili uspješniji u nadmetanju B reprezentacija i juniora. Gledajući pojedinačne rezultate najbolji je sa 117 pogodaka bio Saša Sedmak, a isti učinak imali su i Radovan Abramović i Denis Vatovec, dok je najbolji kod juniora bio Lan Maček sa 110 pogođenih glinenjaka.

SK Lukavec i njihov prvi čovjek Željko Vađić i ovoga su se puta pobrinuli da natjecanje prođe u najboljem redu, a kao dobri domaćini gostujućim strijelcima uručili su i poklone. Završnici natjecanja i proglašenju najboljih odazvao se i tajnik Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice Darko Blažinčić.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija