Novosti Sport Događanja

[FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama

26.05.2022. / Damir Žbulj

Nevjerojatna bitka Gorice i Sesveta nastavila se i u drugoj utakmici doigravanja za treću poziciju u Hrvatskoj, a trajat će i dalje...

Ponovno je rezultat na kraju bio izjednačen, završilo je 26:26, a Sesvećani sada imaju 5:3 bodovnu prednost u ovom dramatičnom razigravanju.



Treće mjesto osvojit će ekipa koja prva stigne do šest bodova i za nastavak serije Gorici treba pobjeda u subotu u dvorani u Jelkovcu.

"Ne znam niti sam što više reći! Ovo nam je treći neodlučeni dvoboj ove sezone. Bila je i ovo jedna čvrsta utakmica, a na kraju završi bez pobjednika ili jedan razlike za njih," rekao nam je nakon utakmice trener Andrija Nikolić, koji ima velikih problema sa sastavljanjem momčadi.



Lucian Bura je ovaj put zaigrao, ali pošten trening nije odradio valjda dva mjeseca. Filip Goričanec također je van stroja, nema mladog Tomašića...

"Posebno čestitam svojim igračima na ovoj partiji. U kojim okolnostima se mi nekako snalazimo, stvarno kapa im do poda. Za mene su oni pobijedili," naglasio je strateg Gorice.

"Nema nas! Na treninzima nas je sedam, osam," žalio nam se Nikolić poslije utakmice.



Međutim, u subotu će trebati ponovo u akciju.

"Čestitam svojim suigračima na još jednoj borbenoj i požrtvovnoj partiji. Još jednom je završilo neriješeno, čeka nas u subotu nova tekma i nadam se kako neće završiti X, kako ćemo mi napokon i pobijediti i da se vidimo još jednom u Gradskoj sportskoj dvorani," najavio je Tomislav Barišić.

Ivan Laljek je predvodio Goricu sa sedam pogodaka, a zabio je i ključni sedmerac, minutu i pol prije kraja.



Juro Čakarić i Dominik Gal dodali su po pet, dok je Sladoljev imao 11 obrana.



Prvo ime Sesveta ponovo je bio Ivan Dumenčić s devet golova, no, njegov zadnji šut s istekom vremena završio je na vratnici.

Dakle, borba za treće mjesto nastavlja se u subotu, a mi se nadamo kako ćemo naše rukometaše još jednom ove sezone gledati na domaćem parketu. Zaslužili su!

Galerija slika

[FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama [FOTO] Bitka za Europu se nastavlja: Desetkovani Goričani još jednom odigrali bez pobjednika sa Sesvetama

Podijeli