Novosti Sport Događanja

Gradske četvrti Pleso i Vladimir Nazor ovaj vikend slave!

07.06.2022. / Klara Kosić

Ovoga vikenda čekaju nas dvije posebne proslave. U subotu 11. lipnja slavit će se dan Gradske četvrti Pleso, a u nedjelju, 12. lipnja, svoj dan, nakon prvotne odgode, proslavit će i Gradska četvrt Vladimir Nazor.

Pleso će već u petak pripremiti svojevrsno predslavlje koncertom Gradskog zbora Franjo pl. Lučić u Društvenom domu Pleso u 20 sati, a gostovat će i VIS Danice. U subotu je pak na rasporedu malonogometni turnir na lokaciji SRC PLESO, a u okršaju će se oko 17 sati naći predstavnici Grada Velike Gorice i veterani Plesa.

Nakon utakmice pobjedničko veselje (ma koja god ekipa pobijedila) će vam u 20 sati popratiti tamburaški sastav Crta bend.

A nakon što ste proslavili Pleso, svratite sljedeći dan do Gradske četvrti Vladimir Nazor, koja je nakon odgode zbog nevremena pretprošle nedjelje svoj dan odlučila proslaviti ovu nedjelju. Slavlje će svečano otvoriti nastup Umjetničke škole Franje Lučića u 11 sati u Tuđmancu, a cijeli dan dok vam glazbu priprema DJ's Dimarino i Dalas, djeca će moći vrludati radionicama i igraonicama: mogu postati mali izviđači pod budnim okom Turopoljske udruge skauta, ili se pridružiti DVD Velika Gorica kao mali vatrogasci. Na stolu Udruge Talus moći će se igrati društvene igre, a tko više voli virtualni svijet dostupan će mu biti i PlayStation booth.

Navečer će slavlje okruniti „live” svirke goričkih bendova, a nastupit će i Mel Camino.

Dođite, zabavite se i feštajte!

Podijeli