Novosti Sport Događanja

Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima

09.06.2022. / Anes Šuvalić

Najbolje goričke sportašice i sportaši okupili su se u Pučkom otvorenom učilištu na prijemu koji je za njih organizirao gradonačelnik Krešimir Ačkar. Bila je to prilika da im se uruče i nagrade za njihov odlične sportske rezultate ostvarene tijekom protekle godine. Ova gesta naročito se svidjela mlađima, koji se tek trebaju afirmirati.

Jedna od nagrađenih je i Lara Antunović iz Akrobatskog r'n'r kluba Gorica. Ona nam je otkrila kako joj važno da se akrobatski rock and roll bude prepoznat kao sport, a ovo je bila dobra prilika za promociju.

-Drago mi je da su u Gradu prepoznali moje rezultate i trud koji je uložen u to – dodala je.

Naša uspješna karatašica Ines Gredenić, složila se s Larom.

- Svaki dan morate trenirati i žrtvovati se. Ne možete izlaziti s prijateljima i raditi sve ono što vaši vršnjaci rade. Zato nam je jako važno kad netko prepozna naš rad i trud. Iskreno ću vam reći, meni sve ovo puno znači, ali vjerujte da još više znači mojim mlađim kolegama. Kad ste mlađi i tek krećete puno vam je važnije da dobijete pažnju medija – objasnila je Ines.

Sport je važan Velikoj Gorici potvrdio je gradonačelnik Krešimir Ačkar, koji najavio nova ulaganja u sportsku infrastrukturu.

 - Vi ste nam najbolja motivacija da još više ulažemo u sportsku infrastrukturu. Vi ste prvaci i nemojte nikada odustati od sporta. Hvala vam što ste pronijeli ime našeg grada i za to što svojim primjerom pokazujete ostalima mladim ljudima pravi put – istaknuo je Ačkar.

Galerija slika

Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima Uručene nagrade najboljim goričkim sportašicama i sportašima

Podijeli