Novosti Sport Događanja

Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan!

13.06.2022. / Klara Kosić

Nakon što je krajem svibnja vrijeme odgodilo proslavu, jučer, 12. lipnja, slavilo se naveliko u Parku dr. Franje Tuđmana.

Uz podršku sponzora, organizatori su odlučili napraviti posebno slavlje: umjesto uobičajenih domjenaka i proslava iskoristili su sunčani dan za koncerte i radionice humanitarnog karaktera. Upravo ovom akcijom uspjeli su poslati četvero djece slabijeg imovinskog stanja prvi put na ljetovanje, a u financiranju su nesebično pripomogli Klub 100 i Zračna luka Zagreb.

Vijeće gradske četvrti Vladimir Nazor je oformljeno prošle godine i sačinjeno od mladih ljudi koji se prvi put upuštaju u takav pothvat.

- Bila nam je želja uključiti sve građane te da umjesto uobičajenih domjenaka i proslava napravimo nešto humanitarnog karaktera. Kako smo vezali centar i općenito našu Goricu, bilo nam je žao da ne iskoristimo sve mogućnosti, te vjerujemo da ova gradska četvrt može napraviti više uz vašu podršku – rekao je predstavnik gradske četvrti Deniz Kaya Guneš i dodao – Vladimir Nazor bio je upravitelj doma i pisac mnogih dječjih priča. Zato i njemu u čast ovo održavamo.

Ovom slavlju pridružile su se brojne goričke ustanove udruge. Otvorenje dana Gradske četvrti Vladimir Nazor uljepšali su učenici UŠ Franje Lučića održavši predivan prijepodnevni koncert, a tijekom cijelog dana DVD Kurilovec i Tus Tur pružali su vatrogasnu i izviđačku obuku i zabavu dok je svirala glazba DJ-eva Dimarina, B2B i Dalasa. Za one manje avanturističke Udruga Talus organizirala je društvene igre u hladu, a Game electronic i Club 100 pripremili su PlayStation4 Booth gdje se igrala Fifa, a najbolji igrač dobio je tu igricu i na dar.
Bio je to dan darivanja zabave svoj djeci, a večer su okrunile svirke goričkih bendova Mel Camino i Ttaboo.

Galerija slika

Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan! Gradska četvrt Vladimir Nazor proslavila je svoj dan!

Podijeli