Novosti Sport Događanja

Od danas uživajte u kinu na otvorenom!

15.06.2022. / Klara Kosić

Pripremite kokice i ponesite dekice jer od večeras svaku srijedu možete uživati u kinu na otvorenom u sklopu Goričkih večeri!

Večeras su na programu dva filma. Djeca će imati priliku pogledati animirani film „Mali princ” (Le petite princ) u režiji Marka Osbornea. Radi se o prvoj animiranoj verziji klasika svjetske književnosti Antoinea de-Saint Exuperija. U srcu događaja je Djevojčica koju majka polagano priprema za svijet odraslih, Sve se promijeni dolaskom ekscentričnog, ali dobroćudnog susjeda, Avijatičara. Avijatičar upoznaje Djevojčicu s izuzetnim novim svijetom gdje je sve moguće. U taj ga je svijet davno uputio Mali princ.

Nakon Malog princa, u 20 sati slijedi projekcija filma „Deset u pola” komedija Danisa Tanovića. Film će vas odvesti u Sarajevo tijekom svibnja 2021. godine. Baščaršija se pokušava oporaviti od duge i teške pandemijske godine, a kada jedno jutro u Enesovu ćevabdžinicu uđe Zagrepčanka koja pitanjem gdje može jesti najbolje ćevape izazva kaos i raspad prijateljskih, poslovnih i privatnih veza stanovnika Baščaršije.

Projekcije su, naravno, besplatne, a dobra zabava osigurana.

 

Podijeli