Novosti Sport Događanja

Zanimljiv program na Vidovim danima: Postavljena izložba fotografija, predstavljen glazbeni CD i prikazan dio video materijala iz dokumentarca “Od pjevačkog društva Vjenčić do KUD-a Dučec”

16.06.2022. / Redakcija

Posjetitelji 17. izdanja manifestacije Dani sv. Vida jučer su mogli pogledati izložbu fotografija iz povijesti Dučeca koju su pripremili Josip Kos i Maja Mravec. Matija Galeković predstavio je glazbeni CD na kojem članovi KUD-a Dučec izvode tradicionalne mraclinske i turopoljske melodije.

Prikazano je i dvadesetak video-spotova u kojima članovi Dučeca, od najstarijih do onih mladih, govore o svojim danima provedenim u KUD-u. Riječ je o video materijalu koji je nastao tijekom snimanja dokumentarca “Od pjevačkog društva Vjenčić do KUD-a Dučec”, koji se pod vodstvom Tvrtka Marasa od lanjske zime snima u Mraclinu.

Jučerašnji program privukao je mnoge Mraclince i njihove goste pa je šator bio prepun, a mogli su se vidjeti i ono koji rijetko posjećuju javna događanja u ovom turopoljskom mjestu.
Foto: Vlado Vinetić

Galerija slika

Zanimljiv program na Vidovim danima: Postavljena izložba fotografija, predstavljen glazbeni CD i prikazan dio video materijala iz dokumentarca “Od pjevačkog društva Vjenčić do KUD-a Dučec” Zanimljiv program na Vidovim danima: Postavljena izložba fotografija, predstavljen glazbeni CD i prikazan dio video materijala iz dokumentarca “Od pjevačkog društva Vjenčić do KUD-a Dučec” Zanimljiv program na Vidovim danima: Postavljena izložba fotografija, predstavljen glazbeni CD i prikazan dio video materijala iz dokumentarca “Od pjevačkog društva Vjenčić do KUD-a Dučec” Zanimljiv program na Vidovim danima: Postavljena izložba fotografija, predstavljen glazbeni CD i prikazan dio video materijala iz dokumentarca “Od pjevačkog društva Vjenčić do KUD-a Dučec” Zanimljiv program na Vidovim danima: Postavljena izložba fotografija, predstavljen glazbeni CD i prikazan dio video materijala iz dokumentarca “Od pjevačkog društva Vjenčić do KUD-a Dučec”

Podijeli